Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så mycket att säga om denna, kärlek över avstånd är alltid svårt.


Emptiness

The pain I feel when you\'re away
It scars my heart

Now I\'m crumbling to the ground
As I try to get through the day

Behind these dark eyes
There is only an empty shell
Drained of all emotion and warmth

You are the only can who can bring it back
Bring me back to life

Yearning for you, dreaming of better times
I can\'t let it go

The last cold winters breath
I let it out and lay myself to rest




Fri vers av Pelle
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-03-20 12:16



Bookmark and Share


  Oskar...
Jovisst är det svårt.. Men man längtar väl desto mer till de tillfällen man träffas. Känslospäckad text som är helt ok.. Jag tror dock att du skulle kunna få lite mer respons om du visade upp dina engelska texter på "poetbay.com". Vad jag förstått är det bara ett fåtal här som kommenterar engelska texter.
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Pelle
Pelle