Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låg i soffan, lyssnade på opeth, och fick helt plötsligt en textrad i huvudet. Utifrån den och hur min sinnestämning var skrev jag den här.


Forgotten

Black roses by my side
I have been forgotten
Left to dwell in nothingness
A cold, dark and empty place
Void of time and space
I feel my limbs go numb
Only your caress can bring me back
A whisper so very faint,
is the only light I need,
to drive the darkness away
Lend me a hand, spare me a thought
Lead me away from here
Tell me I have been forgiven




Fri vers av Pelle
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-16 17:07



Bookmark and Share


  Pelle
Tack för kritiken! Känns verkligen roligt när folk läser och kommenterar på det man skriver, speciellt eftersom det är nånting jag just har börjat med.
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pelle
Pelle