Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser

Lyser, bortom
de

som ej såg
hjärtat

blöda
natten skrek, då saknaden

väntar
dina

kyssar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 843 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-13 08:08



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Dramatisk text som berör. Tack! Fastnar speciellt för orden "natten skrek, då saknaden - väntar"...
2015-07-01

  © anakreon VIP
Laudatur!
Calle
2014-05-28

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2014-04-04

    Teodora
fint
2014-02-18

  lodjuret/seglare VIP
Sådana kyssar
är
sannerligen
något att
stå
efter

blott de
serveras
med
kaffe
2014-01-13

    ej medlem längre
Fint Peter!
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth