Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet


Himlen föder fram dagen

Blodsprängd och kvidande.

Tyst som en tålmodig kvinna

ger hon oss sin frukt.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-13 09:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vacker
beskrivning och
jämförelse med
kvinnans födande.:)
2014-01-17

  anits VIP
Så fint skrivet, med en underbar
bild till
2014-01-16

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2014-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar dikt till ett ljuvligt foto...
2014-01-13

    Rolf Zandén

Mycket skönt, att likna vid en kvinna!
2014-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tilldragande
gott i skyn
som strålar över
byn, vidgar vårt
hopp och vår syn!
2014-01-13

    ej medlem längre

Skönjer ett djupt allvar i denna ...
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP