Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågrörelser

Nya året kommer smygande med förväntningar
Drömmar som guppar nonchalant på vågorna

Jag känner mig orolig
men ändå trygg

Stark
men ändå ganska bräcklig

Jag känner mig glad
men ändå sorgsen

Förväntansfull
men ändå lite vilsen

Nya året kommer smygande med förväntningar
Drömmar som guppar nonchalant på vågorna




Fri vers av Grubbelmia
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-13 13:16



Bookmark and Share


    eva m h
Gillas!
2014-01-13

  Bibbi VIP
Så bra fångat.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia