Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig själ

På drift
Får vittring...

Springer mot ljuset

Mörk tunnel
Skapar oro

Blicken mot framtiden

Blir biten
Söker skydd

Kurar sedan ihop sig

Hungern ökar
Själen darrar stilla

En skål mat sätts fram

Ny styrka
Modlöshet borta

Vill inte se sig tillbaka

Hungrig själ
Sänker tempot

Ljuset kommer till mötes

Hungrig själ
På drift…




Fri vers av Grubbelmia
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-13 16:19



Bookmark and Share


  walborg
En fin innehållsmättad dikt
2014-01-15

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2014-01-13

    Rolf Zandén


Själen skall alltid hungra efter mer.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia