Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Varje tanke jag tänker där du har tomhet, kväver mig inifrån.

Varje känsla du kidnappat från mig, skriker efter hjälp.

Varje ord du inte säger slår luften ur mig.

Ensam är jag med vår kärlek.




Fri vers av dynamik
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-13 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik