Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens fåglar sjunger inte

De viskar...

Om gårdagens misstag
Om mörkrets faror

Om mörka blickar
Om giftiga snaror

Om uppgivna drömmar
Om livet som tär

Om revor i själen
Om skuggor som bär

Om minnen av sorg
Om såren jag haft

Om strimmor av hopp
Om svaghetens kraft

Nattens fåglar sjunger inte
De viskar...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 457 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-15 03:10



Bookmark and Share


  aol
så int berörande skaldat vännen,
2014-01-20

  Maria Sundelin VIP
Fint
Nattens fåglar viskar även om hopp inför morgondagen
2014-01-16

    ej medlem längre
Så himla bra skaldat
2014-01-16

  Linda CH VIP
Tänker mig fåglarna som em metafor för ångest. Fin symbolik!
2014-01-15

  Bibbi VIP
Psaltaren 91 kommer för mig.
2014-01-15

  Ponkla
Bra bild om att vi inte är så olika fåglars överlevnad. Tack!
2014-01-15

  walborg
Fin symbolik och rytm och härlig bild
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia