Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre sådan.


Svaren från intet

Bergen i fjärran
Likt dolkar mot nattens himmel
Rispare av mörkret
Skärandes intet

En spegelblank sjö framför mig
En portal till en okänd tid
Stjärnor och rymden
Återspeglande födelsen och döden
Återspeglar nuet, dåtiden, framtiden
Kosmos och Kaos
I batalj bortom tid och rum

Min själ lättar
I balans med alltet
I kroppslig stillhet
I andlig frihet
Söker sig till de båda
Födaren och bevararen
Dräparen och förändraren

Till verklighetens slut och början på det som saknar namn









Bunden vers av Exuberance
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-15 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance