Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skildrad värld och samtid

Apati och avsagt ansvar
Inte ett meningsfullt ord
Mänskliga årtionden
Mot den sista vintern

Stor är profitens Gud
Större än allt
Störst

Förnuftets väg leder oss endast till hånskratt
och sinnen stängda, blinda för dödens sanning
Den enda sanningen, den enda vissheten




Fri vers av Exuberance
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-27 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance