Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Demon

En demon ur det förflutna

Försökte snärja mitt hjärta

Precis som förr

Ville göra mig illa

Precis som förr

Ljög sin tunga svart

Precis som förr

Så försvann den

Utan ett ord

Precis som förr

Älskade demon




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance