Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pretentiösa och Vulgära ord framstammade

Inte bara av - utan ignorerande

Veckovis Aluminiumvis Vemodsvis
Frihet, fyrsiffrighet

Kan NI mig älska

Ingen känner mig på riktigt
Inte ens jag själv
Ingen aning

Att Vilja Dö
Är inte samma som att vara suicidal

Paradoxer, motsägelser

KNULLA MIG

Är förstörd och ensam

Frustrerad




Fri vers (Modernistisk dikt) av Exuberance
Läst 665 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-30 09:11



Bookmark and Share


    Nora Lundberg
Tycker om det här extremt, extremt mycket.

2015-04-05

  SvartLjus
Jävligt bra text
2015-04-03

  Alexander Gustafsson VIP
Mycket bra text...
Vet inte vem jag är...
Men vet jag känner...
Tomhet. Irritation. En gastkramande lust att bryta mig ur...
Bort ifrån det jag är.

Dem bästa jag läst av dig
Applåder!
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance