Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En perfekt kväll

Det är en perfekt kväll
fullmåne och stjärnfall
frisk, sval, kylig luft
en oändlig rymd så kall

Mina tankar går till kärlek
Denna känsla i min barm
om alla kände kärlek
kanske världen blev mer varm

Mina tankar går till frihet
denna rättighet alla borde fått
Ja, tänk om alla finge vara friska
vara lyckliga, må så gott.

 




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 237 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-04 16:40



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Världen är dessvärre inte rättvis. Men tänk om den ändå vore en smula rättfärdig?
Calle
2014-02-07

  Rozsi.kovacs

Vackra fina tankar du förmedlar
2014-02-07

  Yrre VIP
Ja, tänk om det var så, bra text!
2014-02-04

  Lars Hedlin
Mycket fint ;) kram
2014-02-04

  KYREUS of Sweden
Varma Tankar
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou