Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pipediprosa lite hipp som happ typ


Upprapningar

I sommarens våriga livstid
frid frid frid
Och lite regnstänk
som faller över en parkbänk
i detta finns jag
och bara jag jag jag
inte du
inte alls
möjligtvis i dimmorna som vrider sig över ängarna
finns det någon
men det kan jag inte se
jag har väl inte rtg-syn!

 

I detta nu finns en själ
själ själ själ
som anas i andemeningen att den inte syns
mer som om den kikar fram
runt hörnet
Löjligt




Fri vers av Lindalou
Läst 139 gånger
Publicerad 2014-01-15 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou