Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter, kallt, snö, brr...


Snöoväder !

Varför skulle detta vita landskap komma nu!
När jag va inställd på sol o värme som skulle ge min kropp näring
och ny energi!!

Jag har aldrig gillat vintern o denna snö som kryper in på skinnet,
gör så att man inte vill gå ut alls!
Vill stanna inne o mysa vid en varm o skön brasa!

Det fick man inte, måste ut och tillfredställa alla folks lustar på olika sätt,
antingen en nybakt bulle & kaffe eller mat som Kycklingspett med bulgur!

Okej, tar mig an denna uppgift på ett roligt och fyndigt sätt!!
Ler stort och Välkomnar gästerna med ett
;Hej, Välkommen!! Vad får det lov att vara??

Sen rinner tiden iväg så helt plötsligt står visarna på 17.00 ,
oj då...dags att börja städa och önska gästerna välkomna åter imorgon.

Jag njuter av mina arbetsuppgifter på olika sätt.
Får verkligen gehör för mitt goá o varma personlighet!!

Bullarna är så frestande o goda säger dem!!

Tack för idag!! Vi ses imorn!!
Går hem och ler stort och tänker : Vilket härligt arbete jag har!!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-16 18:24



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin skildring.
2014-10-29

  Ljusletaren
Värmande ord när det är kallt! Du ger så mycket och inte bara via bullar och fika och mat utan med dina ord också /kram
2014-01-22

  Lindha W Gustavsson
Vilken härlig skildring av din dag. Jag tycker du är duktig!
2014-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när man trivs med sitt arbete...fint förmedlat...
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP