Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Röst

Mitt i alltihop
sjöng en dator

en aria 
av Bach

i fel tonart

det slog mig
att det inte
var datorn

som sjöng

den var 
programmerad  

rösten 
jag hörde
var ingens




Fri vers av Petter Wingren
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 20:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt tycker jag! Som älskar klassisk musik.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren