Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Kärlek


Jag vill samla vackra ord.
´Jag älskar Dig´ på världens alla språk.

Att få viska i ditt öra.
Att ropa från toppen av ett berg.
Att sjunga för dig med hela världen som publik.

Se mig.
Hör mig.
Han är min och vi älskar varandra!




Övriga genrer av Amirella
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-03-16 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella