Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killekill


Koftjäveln

Vad det kliar, det här plagget

Sitter dock tight och fint på min kropp

Moderna färger i snygga ränder

vad gäller funktionalitet tar det stopp!

 

 

Kan inte skylla på nån, inte peka finger

Tar själv på mig den lite för ofta

Tycker jag måhända att den klär mig?

Denna kliande offerkofta

 

 

Ibland är det ju skönt att få gnälla

Få känna sig riktigt liten

Men i vissa fall tror jag ( moi )

Att koftjäveln börjar bli sliten




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-17 00:01



Bookmark and Share


  Knickedick
Koftor kan bli som gamla vänner
2014-01-18

  Lars Hedlin
:*) Bra förmedlat!
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou