Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Ordbild

Dessa teckens
levande
ordbilder
lagrade
i hjärnan
med referenser
till verkliga
objekt eller till
förhållandet
mellan objekt
ordbilder
gemensamma
för hela
folkgrupper
och därmed
kommunicerbara
med en hisnande
historia
av människor
som tagit
dessa symboler
i sin mun
uttalat dem
skrivit dem
pappersvis
eller digitalt
övertygade om
att den direkta
kopplingen
till verkligheten
är lika självklar
som om 
människor
hade strängar
spända
mellan sina
kroppar
och varje ton 
som slogs an
varje vibration
hade exakt samma
klang 
och betydelse
i allas resonans 




Fri vers av Petter Wingren
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 15:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda underfundiga ordbilder tecknar du!
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren