Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.huffingtonpost.com/shanell-mouland/dear-daddy-in-seat-16c_b_4585865.html?ncid=edlinkusaolp00000009


Fin glimt

 

så oenkelt att var annorlunda
fallande vid sidan av normen
det förväntade det i mallar passande

men så enkelt att mötas
prata puduters och turtles
lillmänniskan och stormänniskan

och för oss andra i bråttomsprången
att lära av




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-17 15:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Du skriver alltid så bra!
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP