Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomen, hur svårt är det egentligen?

De säger
I grew old in just one day
Först ska man gå på deras dagis
Och drabbas av alla tänkbara åkommor
Med en ständigt rinnande näsa
Ter sig livet ganska annorlunda.

Man ska sitta i köket
Och se på när pappa steker köttbullar
Man ska bli dokumenterad
I åtskilliga fotoalbum

Sen ska man gå på lågstadiet
Och bli mobbad
För att man inte är precis som barn ska vara
Tvingas ha idrott
Även om babyfettet dallrar
När man springer för livet.

Mellanstadiet
Alla discon man ska gå på
All förväntan man känner
Hoppas på att få dansa tryckare
Men det fick man ju fan aldrig.

Efter det kommer högstadiet
Förändringarnas uppkomst
Få en musiksmak
Bli någon
Undvika att hamna i negativa mönster
Som de vuxna beskriver det

I gymnasiet bara undrar man
Barndomen, hur svårt är det egentligen?




Övriga genrer av matrjosjka
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-03-16 18:56



Bookmark and Share


    Morning Glory
JAG FICK EN IMPULS OCH SÖKTE OCH FANN!!!!
SIV ANDERSSON FÖR FAAAAN!
2006-03-19

    Morning Glory
Invandring och utvandring- hur svårt är det egentligen?
Du har så rätt.
Och jag ska slå alla som vill dig illa, du är bäst!
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka