Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaöar

Snöns änglaöar
där drömbilder har strandat
sover de starka




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 00:20



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
De vilsamma vokalerna bäddar in de stillsamma s'n. Bär med mig denna klang.
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP