Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlemskort i tiden



Jag betalade med livet

då jag fick ett medlemskort

i tiden

liksom havet och grönskan

fick jag luften till låns

sedan blev det att förlora

marken fick jag passera


___________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-19 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén