Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kallt!!!!!


-31

-31 och livet tar en paus
all energi går åt att hålla sig varm.
Kylan tar på krafterna
jag längtar sol och varma vindar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-19 21:43



Bookmark and Share


  Nina.H
Kan instämma.. kylan biter hårt!
2014-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Låter så kallt...jag längtar också efter värmen...
2014-01-21

  Lars Hedlin
JA hoppas att våren kommer tidigt i år !
2014-01-21

  Rise Little One
Varma kramar från GBG till dig :)
2014-01-20

    ej medlem längre
eller hur, vem längtar inte till varmare tider, fint förmedlat..
2014-01-20

  Eliza-69
Brrr...sänder dig en varm kram :)
Ja sol o värme vill vi ha <3
2014-01-19

  walborg
Vinterkylan gör sig bäst på julkort!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP