Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till himlen hon flyttar inatt

Dimslöjor trolska
Månljuset splittrar
Välkänd natur
Så annorlunda nu
Hjärtat rusar
När träden susar

Ty vinden är hård inatt

 

Gräset på ängen
Frostnupet skört
Klänning så tunn
Vet vart hon ska
Fötterna går
Mot månljusa snår

Där månherren väntar inatt

 

Trädgränsen nalkas
Väktare hejdar
Leder så sakta
Henne fram
Bortlovad är
Måhända kär

Till himlen hon flyttar inatt




Fri vers av Lindalou
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-19 22:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-21

  queenia
Som i ett skirt tyg vävs dina vackra ord in. Underbart vacker, vemodig men hoppfull saga i natten.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou