Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i och utanför tiden


Tänkespråk och talesätt

Snön suger - och vi med den.

Pisarapporten lutar betänkligt för Sveriges del.

Mellan tummen och pekfingret är det i runda tal som mest cirka tio centimeter.

Jag kommer ihåg, alltså minns jag.

Den som är skuldsatt, har lånat pengar.

Kafka skrev Process-inriktat.

Klaga månde Elektra, när hon hör hur den gamla Oidipus grymtar.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2014-01-20 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP