Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svänger ju.


Dagens gårdags kommande vecka

Pendlar mellan eufori och levnadsglöd
till totalt mörker och självmordstankar
Det är antingen eller
Aldrig ett mellanting för mitt inre
Halvfärdigheten förekommer jämt
Hos mina fysiska företeelser
Men mitt psyke rör sig alltid mellan allt eller inget
Färdiga idéer och visioner
Perfektion för mitt inre
Halvfärdigt i det yttre
Halvt om halvt perfekt
Halv progression
Halverad förändring
En produkt av denna sinnespendling
Ett plötsligt slut på glöd och eld
Att färdigställa verkligheten finns inte




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 268 gånger
Publicerad 2014-01-20 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance