Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Valspråk

För ögonblicket

 

– i tiden.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2014-01-21 14:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att försöka fånga nuet är som att söka hålla kvar sand eller kvicksand, kärlek eller kvicksilver i händerna. Förr eller senare kräver den att släppas fri. När är den bästa tiden att leva? Nu. Nu. Nu.
Fisen luktar kanske en smula, men den förstår åtminstone att leva i nuet.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP