Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas dikt

Jag ser någonting,
ett barn, ett leende.

Jag hör någonting,
en vind, en fågel.

Jag känner någonting,
en hand med värme.

Jag doftar någonting,
en ros, en lilja.

Jag smakar någonting,
vattnet från en källa.

Jag tar in med mina sinnen,
känner tacksamhet för dem ...

för orden,
för min penna och mitt ark,
de som hjälper mig
att värdefullt bevara.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-21 17:49



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av sinnenas betydelse.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP