Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perihelium

Jag mötte en kvinna av expansion, i hennes anlete spirade en ljuvlig arom.

Undran om vad som dolde sig där inom, där bakom det komplexa leendet. Jag kände en tanke på mina läppar och jag gav henne kyssen.

Hennes tanke smakade sälta...

Vi blev en slängkyss av implosion.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren