Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnskott

Vid innergården till min lövlund
stod träden i färggrann brand.

I hennes ögon gnistrade härden.

Vi såg varandra i djupet och kunde älska
passionerat med orden utan hämningar.

I henne såg jag ledstjärnan.

Utan hämningar gav jag henne leendet,
vid innergården till min lövlund.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren