Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under kärlekens vingar

 

kärleken

berör ett inre rum


orden som smeker

och sveper om

hjärtat


 

under kärlekens vingar

håller av dig

du i mitt hjärta

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-22 12:47



Bookmark and Share


  Eliza-69
Vackert
2014-01-29

    ej medlem längre
Vackra ord!
2014-01-22

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP