Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghetens hamn




smärtsamma tankar på mina barn skapar en stormig vind

nu rinner det förgyllda tårar av guld vid min glänsande kind

en oändlig längtan av er närhet i min trygga famn

ni finns i mitt hjärtas rum för alltid där ligger ni tryggt i hamn




Bunden vers av Tutankhamon1
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tutankhamon1
Tutankhamon1