Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli min vän



kommer det en dag då jag åter finner mitt eget hjärta
närmar sig dagen då jag kanske får fälla en tår
jag söker ännu efter gamla minnen och min dolda smärta
när är tiden inne för att reparera alla trasiga sår

varför tar inte smärtans krafter slut nu när den fått som den vill
låt min själ leka och vara fri igen, släppa taget om allt det gamla och öppna sig
jag vill inte längre att klockorna och världen utanför mig ska stå still
utan jag vill gå hand i hand med livet, jag vill ju bara vara vän med dig




Bunden vers av Tutankhamon1
Läst 241 gånger
Publicerad 2014-01-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tutankhamon1
Tutankhamon1