Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni får

Låt mig gråta och fälla en tår
jag vet inte längre vart jag är på väg
hela min kropp och mina sår
min önskan springer ute vid mina får

tankarna är vid er varje natt som går
precis som mina vackra änglar små
ni förgyller mina trasiga sår
och får min himmel att bli blå




Bunden vers av Tutankhamon1
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tutankhamon1
Tutankhamon1