Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tågfönstret


Duttar på träden
vindstilla, snön ligger kvar
vittoppat flyttblock




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-22 16:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin vinterbild. Tycker den sista raden är intressant. aldrig läst om ett flyttblock! Kul!
2014-01-23

  thyra
Ser bilden framför mig. Fint!
2014-01-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP