Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåken

Fram drar fåken

över hav och ö

ödelägger landskap

iskall, genomträngande

stänger den in

Vi kurar skymning

framför brasor och tända ljus

och vägar som fanns idag

är svåra att finna ikväll

borta imorgon

 

vinden river och sliter fram

ett okänt landskap

finslipas av hårda kristaller omkringkastade

utav den hårdaste av snöstormar

Somnar tryggt i brasans sken




Fri vers av Lindalou
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-22 21:27



Bookmark and Share


  Knickedick
Lägg på nåra vedträn och stäng ute vintern
2014-01-24

  Lars Hedlin
Som en saga skrivit med känsla!






2014-01-23

  Gisela Nordell
mysig känsla
av tillhörighet
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou