Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Homonymlekar


Verbala fragment från en vinterkväll 1

Trumpet spelade han trumpet.

En banan låg på banan.

Han hade en ask av ask.

Efter ett skånskt tösår pågår ett pågår.

En skolort luktar ofta värre än en skolort.

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-01-23 08:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skönt att kunna få skratta bort hjärtats tyngder för en stund. Det behövs verkligen en smula humor då och då för att sprida värme, kunna gjuta tårar av glädje.
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP