Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lust i fika? 10 ner!


Verbala fragment från en vinterkväll 3

Hur spelade kejsar Oktavianus flöjt?

 

Vissa dagar har Posten noll leverans.

 

Kannibalmat: sårskorpor och lårkakor.

 

Även en blind höna kan hitta sitt kackel.

 

Hets mot yrkesgrupp har resulterat i att Caligula förvandlats till Kulla-Gulla.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-01-23 08:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De här känns mindre roliga att läsa av någon klämkäck anledning.
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP