Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notsträck- noter



Notsträck av tid

noter av dagar

där pratade de stämda

fiolerna

om liv


____________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-23 09:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Låter som ett
notstreck i
toner sådana
kvoter i stämd ton...
Noter som fioler
gjorde till sin
egen ton...
2014-01-24

  Annika Persson
Vem har stämt strängarna?
Spänn åt hårdare och gnissla
om liv
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén