Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svinkall dag

 

 

Skaffade en fralla för att stilla magen

den var underbart knaprig

som iskristaller jag trampade på morgonen

tankar fått vingar

till Jet bensinstationen...

 

... en kille trängde sig i kö

vackra kläder hade han

som en glad fågel utanpå

men inte mycket innanför

rätt eller fel?

det var bara en flygande känsla

som en tjej kunde tycka

vid oväntat möte med en främmande kille

som försökte visa sina fjädrar...




Fri vers av Rise Little One
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-23 10:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man blir nästa lite fnissig av din text..."som försökte visa sina fjädrar"...:-))
2014-01-26

  Lars Hedlin
Gillar denna ;) kram
2014-01-23

  mickech
Finurlig och fin.
2014-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina funderingar i fin klädsel!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One