Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stannar vid tanken ... (2015)

  

 

 

Gryningen gnuggar sina trötta ögon

tar på sig sin morgonrock ...

 

en ny dag griper tag ...

 

tänker på det vi har ...

 

... hinner nog inte se solen

blir ändå glad att se ekens nya blad ...

 

... längtar på stunden

där jag lutar mitt trötta huvud mot din axel

förnimmer något som är oss

i vårt stilla väsen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 165 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-05 10:30



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stämningsfullt skrivet! Gillar längtan i din text
2015-06-09

  agneta pichler
Vardagen
2015-06-08

  Lars Hedlin
Underbara varma toner och känslor :)
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland kan tanken vara nog... åtminstone för en stund...
vacker dikt...
2015-06-06

  Järnkatten
Den här var fin, mjuk och varm..
2015-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
nymornad och med den kära intill - ett ömsint stilla vi
2015-06-05

    Birgersdotter VIP
Stillsamt längtande.
2015-06-05

    Dan Myrbeck
Finstämd!
2015-06-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert om längtan buren.
2015-06-05

    ej medlem längre
Vackra är dina ord.
2015-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Härlig inledning på texten!
Sista stycket förmedlar längtan och saknad.
2015-06-05

  M M Mannheim VIP
Underbara rader som är så mycket, säger så mycket. Skönt att vi finns för varandra!
2015-06-05

    ej medlem längre
Härligt fin, poesitankar väcks.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One