Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogshaiku

Lyssnar till träden
Springer vilse i skogen
Tystnaden skrämmer




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-24 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra, jag springer runt bland träden. Men javisst som Lando tipsade om versalerna kan uteslutas.
Bra jobbat!
2014-01-24

  Marianne Räf
Vilt och vackert!
Snygga rader. ;D
2014-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
förträfflig, en konstruktivt baserad kritik skulle vara versalerna som kunne anses obehövliga.

men hursom, mycket bra haikat
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo