Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad...


Ekon från förr


Jag hör dina steg
liksom avlägset,
dom tonar dovt bort
och ersätts istället
av längtan.

Tomheten ekar
mellan väggarna
för din röst dröjer sig kvar

likt en sällsam kamrat
från svunna tider




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-24 21:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert skaldat
2014-03-27

  Feeling
Mycket vackert..
2014-03-03

    leelee
Otroligt bra beskrivning! Jag kände tomheten eka inom mig när jag läste din dikt. Och den obehagliga känslan infann sig.
2014-02-04

  Epione VIP
Fin och känslig dikt.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~