Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

När vet vi att det är kärlek
att det inte bara liknar kärlek
att det inte bara en dröm
som handlar om att vara förälskad
att det inte är istället längtan
efter livslyckan
och efter en trygghet
i en förlorad barndom

Vi vet inte
och vi behöver inte veta
Bara fortsätta drömma
om längtan,
om tryggheten,
om barndomen,
och om livslyckan -
allt det är kärleken

omvälvande
drabbande
självklara
porlande
gnistrande
segervisst stolta -
Kärleken




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 19:01



Bookmark and Share


  wildah
Man känner så starkt att man vet.
2014-05-28

    ej medlem längre
Kärleken - är tro, ingen vetskap..alltså även innehållandes tvivel.. men bär på trons vingar och känslan.. så tolkar jag! gillar texten!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3