Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodram i skymningslandet/ riddardikt


Att välja sin seger

Ringlande
i
stoft av
ömsat
skinn



Ljudlöst
sveks minnet
av
kärlekens
boja



Vid din
sida
stod mannen
som
lämnat
de döda



Doften
av lansens
stål
ljudet
av förlåt


Där
segrarens
rustning
är tiden






Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-25 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert - förlåt är stort.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo