Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våglära

De små vibrationerna i kroppen
svängningar i livets energifält
som övergår i jordbävningar
när vågmönster matchar
och toner överlappar
förstärker varandra
så uppstår kärlek
och ljuvlig musik




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 511 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-25 08:00



Bookmark and Share


  wildah
Så sant.
2014-05-28

  LinneaH
Denna var riktigt bra!
2014-05-27

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2014-01-26

    Rolf Zandén


Skön våglära!!!!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3