Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För snabbt



Inte en årstid

inte heller dag

som vi kan ta

på allvar

det går för snabbt

igenom

för att vara dukat

för sköra känslor


_______





Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-25 10:21



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Verkligen!
2014-01-27

  Minkki VIP
:)
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén