Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här tillägnar jag en mycket speciell vän skrevs för ett par år sedan


skogsrån

I vårens eld genom gräsets dagg
Kunde inte vara mer efterlängtad
Diskret, så vi inte väcker vinterns agg
Kom så stilla i kväll, du är väntad

Kommen ur kärlekens skog
Skogsrån som förföriskt log
Tidigare förälskelser bara dog
Vilse i skogsråns älskog

Det finns ingen början eller slut
Älska varje gång som det vore den sista
Känn hur kärleken så envist bryter ut
Vårfloden får den sista barriären att brista

Kommen ur kärlekens skog
Skogsrån som förföriskt log
Mitt hjärta som slog
Vilse i skogsråns älskog

Sommar kom då våren ebbar ut
Låt allt skölja över mig på en gång
Evigheten ryms plötsligt i en minut
Be för att sommarens natt blir lång

Kommen ur kärlekens skog
Skogsrån som förföriskt log
En pojke som inte fick nog
Vilse i skogsråns älskog

Jag känner igen dig i drömmens stund
Jag känner igen dig i din grönska
Varma nätters längtan ger mig inte en blund
I hjärtat är du skyddad från glömska




Fri vers av PPQ
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-21 17:39



Bookmark and Share


  Anna H
Jag tycker mycket om den här texten. Finns det någon melodi till? En underbar visa är det nog. Fantastisk om förbjuden/otillgänglig/dödlig kärlek. Så vackra ord och så vackra bilder. Jag vill nästan äta upp den för att verkligen få i mig allt.
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ