Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig älskling


Förlåt mig älskling, sa du

och la din arm om mina axlar

men jag måste ut på havet

och jag måste se muskotnöten blomma

du drog iväg

och lämnade mig

ensam frusen med en hostig katt




Fri vers av aniara
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-26 18:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara